Mannskap/coach

Hvis du

• – vil være mannskap i UllernCupen
  • – trenge mannskap
  • – ønsker en coach som har erfaring
  • – vil bidra som coach

legg igjen en kommentar nedenfor med hva du ønsker eller kan bidra med sammen med ditt tlf. nr., så interesserte kan ta kontakt med deg.

Husk å skrive tlf. nr. hvis du vil bli kontaktet.

Det er ikke mulig å sende e-post her og heller ikke lurt å legge e-post adressen i teksten siden det kan medføre SPAM. Du kan få et e-post varsel fra Ullern Seilforening når noen legger inn en ny kommentar.

28 tanker om “Mannskap/coach”

1. Hei alle Ullerncup seilere!
    Jeg er ny i Ullern Seilforening og fersk i regattasammenheng. (Var med i 3-4 KNS onsdagsseilas ifjor, ble mest rot det)
    Dersom mulig kunne jeg godt tenke meg å ha med meg en erfaren Ullerncup-seiler i den første seilasen 9/5.
    Vi har en Bavaria 32AC
    Mvh. John Moen

2. Kvinne ønsker å bidra som mannskap 20 til 28 juli 2016. Har ikke erfaring fra seiling, men har veldig lyst til å lære. Har drømt om å seile i mange år. Ta kontakt på mailen

3. Hei.

Til årets sesong, 2016, vil Braveheart X-yacht IMX-38 behov for forsterkninger.
    Vi vil seile tirsdagsregattaer i Ullerncupen, samt Færdern, Holledærn og Ulabrand.

Ta kontakt på mail: kim.knudsen@ca.com
    eller mobil 48 01 89 18.

Kim

4. Mann, 27 år ønsker å bidra som mannskap i sesongen 2016! Har ikke erfaring fra seiling, men har veldig lyst til å lære. Har drømt om å seile i mange år. Ta kontakt på mailen til samboeren: kristine.syversen@hotmail.com

Håper på en plass neste år!

5. Hei.

Til årets sesong vil Braveheart X-yacht IMX-38 behov for forsterkninger.

Ta kontakt på mail: kim.knudsen@ca.com
    eller mobil 48 01 89 18.

Kim

6. Hei,
    Bor i Oslo men er glad i vær og vind (kommer fra Stavanger) og trenger påfyll. Stiller svært gjerne som mannskap på en båt for å lære mest mulig. Var med i årets Hollænder-seilas(3. plass i tur-klassen) i en Elan 37 og hatt noen treningsrunder med den. Er båt vandt og har ellers mye brettseilingserfaring opp gjennom årene, dog lite i båt. Ta kontakt på 98489279 for en prat om du skulle trenge mannskap.
    Mvh, Geir Talgø

7. Hei!

Jeg er en lærenem «ballast» som har fryktelig lyst til å lære å seile, og som gjerne vil trå til som mannskap hvis noen har behov. Om noen tilfeldigvis skal noen treningsturer på fjorden utover våren eller sommeren, er jeg gjerne med!

Jeg kan kontaktes på telefon 90019326

Kari

1. Forøvrig vil jeg gjerne lære vedlikehold av båt også, så hvis noen behøver hjelp til noe kan jeg bidra med mine hender i bytte mot din kunnskap.

8. Hei Reidar (eller noen andre),

Vil gjerne være med som mannskap på tirsdag 16. Prøver å få med en venninne for å seile egen båt, men vi må nok trene før vi kan delta i regattaen.

tlf 976 25 674

Liv Eltvik

9. Hei, jeg ønsker å melde min interesse som mannskap på tirsdagsseilasene fra 16.08. Jeg er båtvant og oppvokst på sjøen men er ny i seiling. Jeg kiter og forstår meg på vind og er flink med tauverk.
    Telefonnr. 92062348.
    Mvh Stian Ullaland

1. Hei Reidar, jeg var på brygga som avtalt, problemet var bare at jeg stod på feil brygge :-S Jeg vet nå hvor det er og jeg håper på å få en plass neste tirsdag. Mvh Stian

10. Noen med erfaring som vil seile Færdern med oss i GS 46 Coral? Ring Mob. Nr. 90563258

11. Hei Reidar,

Jeg har vært mannskap hos Jon for noen år siden, men har egen båt, Alo Mikkel 26. Vil gjerne ha coaching mht seiling, når som helst.

Liv Eltvik

1. så ikke noe epostadresse, så jeg svarer her:

mine telefonnummer er:

mobil 976 25 674
        priv: 22 50 78 12

12. Hei – Vurderer å delta på Kyst Watski ( Hankø, Arendal – Arendal Hankø) i år men trenger en makker til «kyst Watski» – er det noen som er interessert?
    Noen som er gode på spinnaker – ?
    22.06 til 25.06,

Grand Soleil 46, CORAL

Noen som er interessert?

Mvh, Alex Jørgensen

1. Hei Nils, Vet ikke om du svarte på min henvendelse?
        Jeg vurderer ulike regattaer i år, men trenger en som er stø på hånda, dersom short hand…spesielt. Du har jo erfaring fra større båter. Ring meg gjerne på 90 56 32 58.

Mvh, Alex

1. Hei Stig!
      Som sagt så kan jeg være med deg når det passer, eller du med meg!
      I morgen starter jeg i egen båt. Det er plass.
      hilsen reidar