Kategoriarkiv: Hva skjer?

Brukes av hendelseskalenderen

Kurs i NOR-rating 06.04.2016 på Frognerstranda

Kurset avholdes Onsdag 6.april kl. 1800 i klubblhuset til Frognerkilen Båtforening 1860 på Frognerstranda.

Kursleder blir som tidligere Per Bøymo som er sjefsmåler i Norge. Han vil forklare hvordan NOR rating systemet er bygd opp, og om hvordan NOR rating tallene fastsettes. I tillegg til en mer generell innledning vil han svare på spørsmål. Hva kan man tillate seg innenfor regelverket uten at det får konsekvenser for måltallet? Hva kan gjøres for å få en mer gunstig rating?

Årsmøte og Hvordan vi vant UllernCupen – 24. Mars

Årsmøte avholdes i UBF klubbhus i Drammensveien 198 tirsdag 24.mars 2015 kl 18:30

Etter årsmøtet vil vinner av UllernCupen 2014, Andreas Abilgaard, fortelle litt om hvordan UllernCupen ble opplevd fra deres Elan 310, og vi håper at han vil røpe noen av deres triks.

Årsmøte 2015

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
  2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
  3. Velge dirigent(er), referent (er) samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.
  4. Behandle idrettslagets Årsberetning 2014.
  5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.
  6. Behandle forslag og saker.
    1. Ny Lov Ullern seilforening. NIF krever at vi har en lov i h.t. NIFs lovnorm.
  7. Fastsette medlemskontingent.
  8. Vedta idrettslagets budsjett
  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.
    1. Aktiviteter 2015
  10. Foreta følgende valg:
    1. Leder og nestleder
    2. 2-4 styremedlem og 1-2 varamedlem etter aktivitet
    3. vrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan, jf. pkt. 9.
    4. 2 revisorer
    5. Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett.
    6. Valgkomité med leder og 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte.

Kurs i NOR-rating for seilere 25. mars

P1110725Kurs i NOR-rating holdes for Oslo Motorbåtforening, Ullern Seilforening og Frognerkilens Seilforening  onsdag 25.mars kl. 1800 i Oslo Motorbåtforenings lokaler på Sjølyst.

Kursleder blir som i fjor Per Bøyemo som er sjefsmåler i Norge. Han vil forklare hvordan NOR rating systemet er bygd opp og hvordan NOR rating tallene fastsettes. I tillegg til en mer generell innledning vil han svare på spørsmål. Hva kan man tillate seg innenfor regelverket uten at det får konsekvenser for måltallet ? Hva kan man gjøre for å få en gunstigere rating ?

Foreningene tar også sikte på oppfriskningskurs i kappseilingsreglene nærmere våren og vil komme tilbake med nærmere informasjon.

På vegne av de tre foreninger

Øyvind Mellesdal

Leder Frognerkilens seilforening

Kurs i NOR rating 11.03.2014

Kursleder er Per Bøymo som er sjefsmåler i Norge. Han vil forklare hvordan NOR rating systemet er bygd opp og hvordan NOR rating tallene fastsettes. I tillegg til en mer generell innledning vil han svare på spørsmål – bl.a. om hva man kan tillate seg innenfor regelverket uten at det får negative konsekvenser for en båts rating og hva man evt. kan gjøre for å få en gunstigere rating.

Kurset avholdes tirsdag den 11.mars kl. 1800 i Oslo Motorbåtforenings klubbhus på Sjølyst

Premieutdeling og 25 års jubileumsfest

Tirsdag 12. November 2013 kl 18:30 feirer Ullern Seilforening sitt 25 års jubileum i UBF klubbhus, Drammensveien 198. Alle medlemmer av USF og alle premiemottakere med mannskap er velkomne.

1. Vi ønskes velkommen kl 18:30
  2. Premieutdeling – UllernCupen short handed- og familieregattaer 2013
    • UllernCupen
    • Premier til de 3 beste båtene i første start
    • Premier til de 3 beste båtene i andre start
  3. Historisk gjennomgang fra 1988 til 2013 v/formann Joachim Lyng-Olsen
  4. Rekebord mm
  5. Kåseri v/Dag Rørslett: «Rorhavari i Atlanterhavet – konsekvenser»

Det vil bli servert et glass spansk cava ved ankomst.  Drikke til rekene må den enkelte selv bringe med seg.

Vi må be om kr 100,- / pr kuvert for deltakere til rekebordet. Videre må vi be om bindende påmelding slik at vi vet hvor mange som kommer/deltar.  Vennligst svar senest mandag 11.november kl 11.00 ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig samling og et spennende kåseri.

Påmelding jubileumsfest