UllernCupen 2018

Dato(er) - 08/05/2018 - 18/09/2018

Lysakerfjorden

Beskrivelse

UllernCupen 2018 seiles hver tirsdag i periodene 8. Mai – 19. Juni og 7. August – 18. September, totalt 14 seilaser. Det er mulig å melde seg på hele sesongen frem til siste seilas.

Bare medlemmer av Ullern Seilforening og Frognerkilen Seilforening kan delta og deltakelsen er gratis. Meld deg inn i USF her. Det kreves ikke seil lisens til Norges Seilforbund for å delta.

Har du ikke NOR-rating målebrev, kan du bruke ratingen til den raskeste båten av samme type. Søk etter båttype på NOR-ratings hjemmesider eller internasjonalt på ORCs hjemmesider (bruk offhore måletallene. Krever innlogging – gratis registrering).

Det er 100 plasser totalt. 3 er reservert og 97 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding regatta hele sesongen

Nei

Nei

Påmeldte

• Jon Vendelboe
  • Christian Stensholt
  • Magne K. Fagerhol

Det er stengt for kommentarer.