Short Handed og familieregatta 31. mai 2014

Vi inviterer til Short Handed og familieregattaene lørdag 31. mai. Påmeldingsfrist er kl. 1700 dagen før seilasen. Begge seilaser starter kl. 13 ved Killingen og har samme bane. I Short Handed skal det være maks. to i båten. Familieseilasen er rettet mot familier, men det er lov å ha andre enn familie med. Se toppmenyen for seilingsbestemmelser og påmelding.

Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om “Short Handed og familieregatta 31. mai 2014”

  1. Jeg melder meg på ShortHand-seilasen lørdag 31. mai kl. 13, og har Jan Henrik som mannskap.
    Jeg antar det står alle fritt ad seilføring ? eller må det meldes inn valg på forhånd ???

    Da ser jeg an hva andre gjør.

    Hvor er seilbanen beskrevet ??

    M v h Bjørn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.